Belediye Başkanımızdan Taziye Mesajı

Belediye Başkanımızdan Taziye Mesajı

26 Ekim 2014

Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi'nde teröristlerce şehit edilen 3 askerimiz için taziye mesajı yayınlayan Belediye Başkanımız Mete Memiş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz cumartesi günü Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde menfur saldırı sonucu J.Uzm.Çvş. Ramazan Gülle, J.Er Ramazan Köse ve J. Er Yunus Yılmaz’ın şehit olması tüm ülkemizi derinden üzmüş ve yaralamıştır.  Hayatları pahasına büyük bir fedakârlıkla vatani görevlerini yapan askerilerimizin çarşı iznindeyken uğradıkları silahlı saldırıyı, bu menfur olayla birlikte hainlere kucak açanları lanetliyorum. Ülkemizi yasa boğan şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”