Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımızdan Polis Günü Mesajı

Geri

Belediye Başkanımızdan Polis Günü Mesajı

9 Nisan 2014

Belediye Başkanımız Mete Memiş, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

10 Nisan Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümünü kutlayan Belediye Başkanımız Memiş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de güvenlik ve istikrarın temini, huzur ve düzenin sürekli tesisi için çalışan Emniyet Teşkilatımızın 169. yıldönümünü kutluyorum.

Şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren, hizmetlerini halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettiren Türk Polis Teşkilatımız, her türlü maddi ve manevi değerlerimizin korunmasında, vatan topraklarımızda birlik, beraberlik ve güvenlik içinde yaşanmasında göstermiş oldukları fedakârlıklar bunlarla sınırlı değildir. Aynı zamanda toplum destekli polislik çalışmaları çerçevesindeki faaliyetleri; spordan eğitime, çocuklardan ailelere kadar geniş bir sevgi atmosferi oluşturmaktadır. Bu süreçte polis, etkili bir kolluk gücü niteliğinin yanı sıra; çocuklarla etkinlik düzenleyen, öğrenciyle kalem tutan, sanatçıya sahne sunan, sivil topluma karanfil uzatan, kısaca toplumun her kesimiyle kucaklaşarak halkımızın büyük takdirini toplamıştır.

Bu vesileyle, yürüttükleri başarılı çalışmalarla, Bayburt’un ülkemizin en huzurlu illerinden biri olmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızın Polis Günü’nü tebrik ediyorum. Görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve başarı dileklerimi iletiyor, güvenlik birimlerimize desteklerini esirgemeyen Bayburt halkına teşekkür ediyorum."