BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BAŞKENTE ÇALIŞMA ZİYARETİ

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN BAŞKENTE ÇALIŞMA ZİYARETİ

20 Haziran 2023

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Ankara’da bir dizi çalışma ziyaretleri gerçekleştirdi.

Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Valimiz Sayın Cüneyt Epcim,  Miletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat ile beraber Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettiler.

Ziyarette, Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki’ye hayırlı olsun dileklerini ileten heyet, şehrimizde yapımı devam eden ve planlanan projeleri istişare ettiler.

Belediye Başkanımız beraberindeki heyet ile beraber Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren'e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız Pekmezci çalışma ziyaretleri kapsamında Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Orhan Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, şehrimize yapacağı hizmetlerde başarılar diledi.