Bayburt Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ANKARA ÇIKARMASI

Geri

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ANKARA ÇIKARMASI

24 Ağustos 2023

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, bir dizi çalışma ziyaretlerinde bulunmak üzere başkent Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkanımız Pekmezci ilk ziyaretini Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş'a yaptı.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, daha sonra öğrencisi olan İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dr. Yavuz Selim Akkoç ve Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Ağbal'a ziyarette bulundu.

Ankara'da temaslarını sürdüren Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’nin bir sonraki ziyaret durağı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Caner Tayfur oldu.

Başkent Ankara’da yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştiren Başkanımız Pekmezci, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne yeni atanan İbrahim Taşyapan'a da ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennilerini iletti.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş'e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş ve Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli ile birlikte TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce'yi ziyaret etti.

TOKİ Başkanlığında çalışma ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci,  Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş ve Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli ile birlikte TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk'e ziyarette bulundu. TOKİ Başkan Yardımcılarından Orhan Yüce de ziyarette yer aldı.

Çalışma ziyaretlerini Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’yle devam ettiren Başkanımız Pekmezci, burada ilk olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’ı ziyaret ederek belediye çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Edip Semih Yalçın’ı ziyaretiyle genel merkez programına devam eden Başkanımız Pekmezci, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulundu.

Ankara temasları ve Bayburt'umuzun konuşulduğu görüşmede yapımını tamamladığımız çalışmalar, devam eden ve planlanan projelerimiz hakkında Dr. Bahçeli’ye Belediye Başkanımız Pekmezci bilgi verdi.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ise, Bayburt'u yakinen takip ettiğini, Bayburt'ta belediyemizin verdiği sözleri yerine getirdiğinden dolayı duyduğu memnuniyeti Başkanımız Pekmezci'ye bildirirken, hemşehrilerimize selamlarını iletti.