Belediye Başkanımıza Anlamlı Ziyaret

Belediye Başkanımıza Anlamlı Ziyaret

23 Kasım 2014

Ak Parti Bayburt Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Mete Memiş’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımızın Erzincan’dan öğrencisi olan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç, yönetim kurulu ile birlikte ziyaret ettiği Belediye Başkanımız Memiş’in öğretmenler gününü kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Memiş, öğrencisi olan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Kılıç’ın yönetim kadrosuyla birlikte, anlamlı bir günde kendisini ziyaret etmesinin gurur verici ve çok anlamlı olduğunu kaydetti.

Emekli öğretmen olan Belediye Meclis Üyesi Filiz Öztürk'ün de katıldığı ziyarette, Ak Parti Kadın Kolları tarafından Belediye Başkanımız Memiş’e çiçek takdim edildi.