Belediye Başkanımız ve Beraberindeki Heyetten Uzungazi Mahallesi’nde İnceleme

Belediye Başkanımız ve Beraberindeki Heyetten Uzungazi Mahallesi’nde İnceleme

21 Ağustos 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, mahalle ziyaretleri programına devam ediyor.  Camii Kebir Mahallesi incelemelerinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Uzungazi Mahallesi’ne geçen Belediye Başkanımız burada da muhtar İsmail Pekmezci’den mahallenin sorunlarını dinledi.

Ziyaret ettiği önceki mahallelerde gerçekleştirdiği gibi Uzungazi Mahallesi’ni de adım adım gezen Belediye Başkanımız tespit ettiği problemlerin giderilmesi ve yapılacak hizmetler hususunda birim müdürlerine notlar aldırdı.

Belediye Başkanımız Pekmezci’ye incelemeleri boyunca Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli, Fen İşleri Müdürümüz Kasım Çeker,  İmar ve Şehircilik Müdürümüz Hamit Kaygusuz, Temizlik İşleri Müdürümüz Abdulvahap Silsüpür,  Park ve Bahçeler Müdürümüz Burak Görgülü ve Muhtarlık İşleri Müdürümüz Fuat Güzen eşlik etti.