Belediye Başkanımız Personeliyle Biraraya Geldi

Belediye Başkanımız Personeliyle Biraraya Geldi

21 Ekim 2014

Belediye Başkanımız Mete Memiş, belediye personeliyle bir araya geldi.

Belediyemiz toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Yardımcısı Nesumuttin Selçuk ve Bay-Bel-San Müdürü Hatem Serkan Taner de hazır bulundu.

“Bayburt’umuzu Hep Birlikte Güzelleştireceğiz”

Başkanımız Memiş Bayburt için bütün belediye çalışanlarının elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti. Bayburt’un gelişmesinde çalışanlara önemli görevler düştüğünü hatırlan Başkanımız Memiş, herkesin üzerine düşen görevi yaparak Bayburt’umuzu ve belediyemizi hak ettiği konuma kavuşturacaklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Mete Memiş şöyle devam etti:

“Biz görevimizde üzerimize düşeni yapmazsak bunun hesabını veremeyiz. Bu yüzden biz görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Çalışmalarımıza ivme kazandırıp Bayburt’umuzu en kısa sürede birlikte güzelleştireceğiz.”

Personelin sorunlarını da dinleyip, not alan Belediye Başkanımız Memiş, toplantısını belediyemiz personeliyle istişarede bulunarak sürdürdü.