Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımız İftarda Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldi

Geri

Belediye Başkanımız İftarda Vatandaşlarımızla Bir Araya Geldi

7 Temmuz 2014

Belediye Başkanımız Mete Memiş, Ramazan ayı nedeniyle organize edilen iftar etkinliğinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Taşhan’da düzenlenen iftar yemeğine eşi ve çocukları ile birlikte katılan Belediye Başkanımız Memiş, halka iftar yemeği dağıttı. Ezanın okunmasıyla masaları tek tek gezerek herkese afiyet olsun diyen Belediye Başkanımız, vatandaşlarımızın Ramazan ayını da tebrik etti.

Bayburt Din Görevlileri Derneği’nin katkılarıyla verilen iftar yemeğinde Belediye Başkanımız Memiş daha sonra Bayburt İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Zabıta Müdürü Cavit Türk, Veteriner İşleri Müdürü Raif Kalekahyası, Bayburt’ta görev yapan din görevlileri ve vatandaşlarımızla birlikte iftarını açtı. 

“Ramazan, Böylesi Birlikteliklerle Anlamlanıyor”

İftardan sonra da vatandaşlarımızla sohbetine devam eden Belediye Başkanımız Memiş, yaptığı açıklamada, Ramazan boyunca tarihi Taşhan’da hayırseverlerin katkılarıyla belediyemiz tarafından iftar yemeği verildiğini söyledi. Başkanımız Memiş, “Ramazan ayı böylesi birlikteliklerle anlamlanıyor, huzur etkisi artıyor. Bu huzur ve mutluluk ve iftar sevincini görmek bize yetiyor. Ramazan süresince belediyemizin organize ettiği iftar etkinliğine maddi ve manevi katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.