Bayburt Belediyesi

Belediye Başkanımız Halkımızla İstişarelerini Sürdürüyor

Geri

Belediye Başkanımız Halkımızla İstişarelerini Sürdürüyor

1 Mart 2020

Vatandaşlarımızın beklenti, ihtiyaç ve sorunlarını birinci ağızdan öğrenmek amacıyla sürekli halkın içinde yer alan Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ziyaretlerinde halkın sorunlarını kendilerinden dinleme fırsatı bulduklarını ifade eden Başkanımız Pekmezci, “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz” dedi.

Vatandaşlarımızla istişarenin önemine dikkat çeken Belediye Başkanımız Pekmezci “Yapacağımız yatırımlara yön vermek adına Bayburt için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonrada aynı anlayışla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’nin kendileri ile birebir iletişim kurmasından memnuniyet duyduklarını söyleyen vatandaşlarımız ve esnafımız ise sorunlarını birinci ağızdan iletme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını belirttiler.