Belediye Başkanımız Genç Osman Mahallesi’nde

Belediye Başkanımız Genç Osman Mahallesi’nde

21 Ekim 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Genç Osman Mahallesi’nde de incelemelerde bulundu.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli, Park ve Bahçeler Müdürümüz Burak Görgülü, Temizlik İşleri Müdürümüz Abdulvahhap Silsüpür, İmar ve Şehircilik Müdürümüz Hamit Kaygusuz ile Muhtarlık İşleri Müdür Vekilimiz Vehbi Sarı ile birlikte Genç Osman Mahallesi’ne giden Başkanımız Pekmezci burada muhtar Asaf Altıkat tarafından karşılandı.

Muhtar Altıkat’tan mahallenin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Pekmezci, beraberindeki heyetle birlikte mahalleyi sokak sokak gezdi.  Burada karşılaştığı mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Başkanımız Pekmezci tespit ettiği eksiklikleri tek tek not aldırdı.