Belediye Başkanımız Camii Kebir Mahallesi’nde..

Belediye Başkanımız Camii Kebir Mahallesi’nde..

21 Ağustos 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’nin Esentepe, Kaleardı ve Karasakal mahallelerinde gerçekleştirdiği inceleme ziyaretlerinin ardından dördüncü durağı da Camii Kebir Mahallesi oldu.

Mahallelerin sorunlarını yerinde müşahede etmek amacıyla başlatmış olduğu incelemeler kapsamında Camii Kebir Mahallesi’nde muhtar Mustafa Kuyumcu’dan problemleri dinleyen Belediye Başkanımız Pekmezci, sokak sokak yaya olarak gezdiği mahallenin sorunlarını beraberindeki heyete bir bir not aldırdı.

Belediye Başkanımız Pekmezci’ye incelemeleri boyunca Başkan Yardımcımız Süreyya Türkmenli, Fen İşleri Müdürümüz Kasım Çeker,  İmar ve Şehircilik Müdürümüz Hamit Kaygusuz, Temizlik İşleri Müdürümüz Abdulvahap Silsüpür,  Park ve Bahçeler Müdürümüz Burak Görgülü ve Muhtarlık İşleri Müdürümüz Fuat Güzen eşlik etti.