Belediye Başkanımız Çalışma Alanları ve Halk Pazarında İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanımız Çalışma Alanları ve Halk Pazarında İncelemelerde Bulundu

8 Aralık 2014

Belediye Başkanımız Mete Memiş çalışma alanları ve halk pazarını gezdi. İlk olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin Saat Kule meydanından başlayarak Cumhuriyet Caddesi boyunca yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinden takip eden Başkanımız Mete Memiş, çalışmalar hakkında bilgi alarak cadde boyunca incelemelerde bulundu. Bir taraftan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanımız bir taraftan da cadde boyunca karşılaştığı vatandaşlarımızla tek tek ayaküstü sohbet etti.

Daha sonra halk pazarına geçen Belediye Başkanımız burada alışveriş yapan hemşehrilerimiz ve pazar esnafının sorunlarını dinledi. Sorunların en kısa zamanda çözüleceğini belirten Başkanımız Mete Memiş, vatandaşlarla bir müddet daha sohbet ettikten sonra pazardan ayrıldı.