Bayburt Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Geri

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

26 Ağustos 2022

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, çalışma ziyareti için bulunduğu Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara ziyaretlerine Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal ile görüşerek başlayan Başkanımız Pekmezci Bayburt’ta yapımı planlanan ve yürütülmekte olan projelerle ilgili Milletvekili Battal ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bayburt’un derinlemesine olarak ele alındığı görüşmenin ardından Başkanımız Pekmezci ve Milletvekili Battal, İller Bankası Genel Müdürlüğü’ne geçerek Genel Müdür Sayın Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Belediyemiz tarafından hayata geçirilecek olan İçme Suyu Sertlik Derecesi Düşürme Projesi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

İller Bankası ziyareti sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na geçen Başkanımız Pekmezci, burada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgini makamında ziyaret etti.  Bayburt’un konuşulduğu ziyarette Başkanımız Pekmezci, Bayburt Belediyesi tarafından şehrimizde yapımı tamamlanan ve gerçekleştirilecek olan projeler hakkında Bakan Bilgin ile görüş alışverişinde bulundu. 

Daha sonra Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na giden Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci burada Bakan Sayın Mustafa Varank’a ziyarette bulunarak bir görüşme gerçekleştirdi.  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı eliyle Bayburt’ta yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Görüşmenin ardından Başkanımız Pekmezci, Milletvekilimiz Battal ve Valimiz Sayın Cüneyt Epcim Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne geçerek Karayolları Genel Müdürü Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Sayın Lütfi Akca ile birer görüşme gerçekleştirdiler. Görüşmede Bayburt’ta Karayolları ve DSİ eliyle yapılan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yoğun ziyaret trafiği sonrasında açıklamalarda bulunan Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, “Çalışma ziyareti için bulunduğumuz Ankara’da Valimiz Sayın Cüneyt Epcim ve Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal ile birlikte yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdik. Bayburt’un ve Bayburtlunun hizmetin en iyisini alması için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Devlet Su İşleri Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akca ile gerçekleştirdiğimiz toplantılar oldukça verimli geçti. Kendilerine misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum.  Valimiz, Milletvekilimiz ve kurumlarımızla işbirliği içinde Bayburt için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”  İfadelerini kullandı.