Bayburt Belediyesi

BAYGÜKAB BAYBURT’TA TOPLANDI

Geri

BAYGÜKAB BAYBURT’TA TOPLANDI

13 Haziran 2024
Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği 2024 Yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş’in başkanlığında Bayburt’ta toplandı.
 
Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Vedat Soner Başer, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer ile Gümüşhane ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek yapılacak çalışmalar hususunda fikir alış verişinde bulunuldu.
 
Başkanımız Memiş Birlik Başkanı Seçildi
 
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası yapılan ilk meclis toplantısı olması dolayısıyla yeni yönetimin de belirlendiği toplantıda Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş birlik başkanı seçilirken Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Vedat Soner Başer birinci başkan vekili, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ise ikinci başkan vekilliğine seçildi.
 
Katip üyeliklere Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ile Arpalı Belediye Başkanı Nahit Binbir’in seçildiği toplantıda Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Bayburt İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Köprücü, Bayburt Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Köse, Aydıntepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Zengin ve Gümüşhane İl Genel Meclisi Üyesi Tayfun Babur ise encümen üyeliklerine seçildi.
 
Toplantı geri kalan gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.