Bayburt Belediyesi

BAYBURT’TA YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HEYECANI

Geri

BAYBURT’TA YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HEYECANI

9 Eylül 2024
Tüm ülkemizde olduğu gibi Bayburt’ta da 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı.
 
Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, “Güzel bir günde sizlerle beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederek hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bayburt Belediyesi olarak çocuklarımız için daha önce de gerçekleştirdiğimiz gibi yapılması gereken ne varsa artırarak yapmaya devam edeceğiz. Bu çocuklar hepimizin. Anne ve babaları sizler olabilirsiniz ama onlar hepimizin çocukları, bu şehrin çocukları, bu ülkenin çocukları. Öğretmenleri ile birlikte biz onların her zaman yanında olacağız. Bu çocukları en iyi şekilde yetiştirmek bizim temel ve birinci önceliğimiz olmalıdır. Eğitimle bir neslin ihyası ancak mümkündür. Dolayısıyla çocuklarımızın öğretimleriyle birlikte eğitimle ilgili olarak da en yüksek derecede, en yüksek seviyede bu okuldan mezun olacaklarına inanıyorum. Öğretmen arkadaşlarımın yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyorum. Sevgili çocuklarımıza güzel bir gelecek temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.
 
2024-2025 eğitim öğretim yılı açılış programında, çocuklar davul zurna eşliğinde Bayburt barları oynadılar. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programda, Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, öğrencilerle birlikte dönemin ilk ders zilini çaldı.
 
Sınıflara geçen öğrencileri sıralarında ziyaret eden Vali Eldivan, Belediye Başkanımız Memiş ve beraberindekiler, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.