Bayburt Belediyesi

Bayburt’ta İlk Şölen Beşpınar’da Başladı

Geri

Bayburt’ta İlk Şölen Beşpınar’da Başladı

21 Haziran 2014

Beşpınar’da geleneksel hale gelen “Senede Bir Gün” ile Bayburt’ta şölenler başlamış oldu.

Beşpınarlı derneklerinin organizesiyle yıl 5.’si düzenlenen geleneksel Senede Bir Gün Şöleni’ne Belediye Başkanımız Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi,  İş-Kur Müdürü Ömer Akdeniz ve vatandaşlar katıldı.

Program öncesi vatandaşlarımızın yanına giderek onlarla hasbihal eden Belediye Başkanımız Memiş, herkesten ayrı ayrı dua istedi. Şölene katılan miniklerle de yakından ilgilenen Belediye Başkanımız, onların da sevincine ve eğlencelerine ortak oldu.

“Gelecek Günlerimiz Daha Aydınlık Olsun”

Şölende vatandaşlarımıza kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Memiş, “Mutluluğunuzun, eğlencenizin, birlik ve beraberliğinizin daim olmasını diliyor, gelecek günlerimizin daha aydınlık olması ümidiyle sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Beşpınarlıların doyasıya eğlendiği ve şölen komitesince çeşitli ikramların sunulduğu şenlikte, halk oyunları ekiplerine vatandaşlarımız da eşlik etti. Programda ses sanatçıları Yavuz Kaya ve Nigar Ekinci sahne aldılar. Şölenin son bölümünde ise şölenlere emeği geçenlere ve sanatçılara plaket takdim edildi.