Bayburt Belediyesi

BAYBURT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

Geri

BAYBURT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

28 Haziran 2023

Bayburt protokolü Şingah Mahalle Odasında gerçekleşen geleneksel bayramlaşma töreninde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci törene katılan protokol üyeleri ve vatandaşların bayramlarını tebrik ederek, "Kurban Bayramında bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bayburt’umuzda yıllardan beri süre gelen bu güzel ananeleri gelecek kuşaklara aktararak devam ettirmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma törenine Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim,  Milletvekilimiz Prof .Dr. Sayın Orhan Ateş, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, İçişleri Eski Bakanı Ülkü Güney, Garnizon Komutanı Topçu  Albay Zekeriya Tosun, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci,  Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, kurum müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim ve Milletvekili Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş ile birlikte Garnizon Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulunarak görevli personellerle bayramlaştı.