Bayburt Üniversitesi’nden Belediye Başkanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti

Bayburt Üniversitesi’nden Belediye Başkanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti

7 Nisan 2014

Bayburt Üniversitesi yönetimi Belediye Başkanımız Mete Memiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun öncülüğünde gerçekleşen ziyarete; Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Rektör Yardımcısı ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezgin Akbulut, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Selahattin Kaynak ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Fatih Yalçın katıldı.

Başkanmız Memiş’e hayırlı olsun dileklerini ileten Rektör Coşkun, Bayburt için başarılı bir dönem olması temennisinde bulundu. Üniversite olarak da her zaman Bayburt’un yanında olduklarını dile getiren Coşkun, Bayburt Üniversitesi ve Bayburt Belediyesi olarak ilerleyen dönemlerde birlikte güzel işlere imza atacaklarını kaydetti.

Ziyaret samimi sohbetin ardından son buldu.