BAYBURT DERNEĞİ İŞ BİRLİĞİ İLE ÇOCUK EĞLENCE PROGRAMI

BAYBURT DERNEĞİ İŞ BİRLİĞİ İLE ÇOCUK EĞLENCE PROGRAMI

26 Kasım 2023
Belediyemiz çocuklara yönelik kültürel faaliyetlerine devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında Belediyemiz, Tuzla Belediyesi ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Şubesi işbirliği ile "Sevimli Penguenler” isimli tiyatro oyunu Belediyemiz Çoruh Kültür Merkezi’nde Bayburtlu çocuklarla buluştu.
Tuzla Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Tuzla Sanat Sahnesi tiyatro ekibi tarafından “Sahne Senin Türkiyem” projesi kapsamında sahnelenen oyun çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Sergilenen birbirinden güzel oyunlarla çocuklar doyasıya eğlenirken miniklerin neşesine ortak olan Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Çocukları daha nice bu tip etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini belirterek ekibin Bayburt'a gelmesine vesile olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Tuzla Şube Başkanı Abdullah Bayram'a teşekkür etti.