Bayburt Belediyesi

Bayburt Belediyesi’nden Nostaljik Sergi

Geri

Bayburt Belediyesi’nden Nostaljik Sergi

25 Temmuz 2019

Bayburt Belediyesi tarafından “Şair Zihni Kültür Merkezinde Dünden Bugüne Resim ve Fotoğraflarla Bayburt “ isimli sergi açıldı.

Bayburt Dede Korkut 25. Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında düzenlenen serginin açılışına İçişleri Eski Bakanı Ülkü Gökalp Güney, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Namık Kemal Zeybek, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt Belediye Başkanımız Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Bayburt Eski Milletvekilleri Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bünyamin Özbek, Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, Bayburt Eski Belediye Başkanları Mete Memiş, Bekir Çetin, Muammer Daştan, Vural İşaşır, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, BTSO Başkanı Süleyman Seyhan, TÜRKSAV Başkanı Yahya Akengin, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Stk temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.  

Açılışın ardından Bayburt’’un eski ve yeni fotoğrafları ile Bayburt resimlerinin yer aldığı sergiyi büyük bir ilgiyle gezen protokol üyeleri ve vatandaşlar nostaljik anlar yaşadı. Eserler hakkında ilgililerden bilgi alan protokol üyeleri ve vatandaşlar daha sonra sergi alanından ayrıldılar.