Bayburt Belediyesi

Bayburt Belediye Başkanı Memiş’ten “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

Geri

Bayburt Belediye Başkanı Memiş’ten “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

28 Ağustos 2017

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıl Dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Bu büyük zaferin tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirten Başkan Memiş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milli mücadelemizin en zor dönemi olan Büyük Taarruz’da milletimiz, askeri yetenek ve gücünü büyük millet olmanın kabiliyetlerini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir. Büyük hamleler gerçekleştiren ülkemiz geleceğe umutla bakmakta ve güvenle yoluna devam etmektedir.

Aziz vatanımız ve milletimizin güvenliği için gözünü kırpmadan şehit ve gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine kararlılıkla sahip çıkacağız. Onlar yüce milletimizin en değerli varlıklarıdır. Bugün bizler de onların mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti’ni en ileri seviyeye götürmek için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Bu duygu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, yüce rabbimizden aziz şehitlerimize rahmet gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler vermesini niyaz ediyorum.”