Bayburt Belediyesi

Bayburt, 13 Yıllık Hasreti Coşkuyla Geride Bıraktı

Geri

Bayburt, 13 Yıllık Hasreti Coşkuyla Geride Bıraktı

11 Mayıs 2014

Bölgesel Amatör Lig Play-Off 2. tur maçında Mardinspor'u 3-0 mağlup ederek Spor Toto 3. Lige çıkan temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un Bayburt’ta dönüşünde coşku dolu dakikalar yaşandı.

Şampiyonluk kupası ile Bayburt’a dönen temsilcimizi, binlerce taraftar, tezahüratlar ve sevinç gösterileriyle karşıladı. Saat Kulesi Meydanı’nda gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarına katılan Belediye Başkanımız Mete Memiş, binlerce taraftarın coşkusuna ortak oldu.

Meydana, taraftarlar arasında giren ve büyük sevinç yaşayan Belediye Başkanımız Memiş, “Bayburt’umuza bu anlamlı şampiyonluğu kazandıran futbolcularımızı, teknik ekibi; malzemecisinden masörüne yöneticisinden taraftarına, emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyor, tebrik ediyorum” dedi.

Spor, Kardeşlik Duygularımızın Geliştirilmesine, Pekiştirilmesine Vesile Olmalıdır

Belediye Başkanımız Memiş, coşkulu taraftara yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Şampiyon Bayburtspor’umuzun yiğit taraftarları, kıymetli Bayburt’umuzun genç evlatları; hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bayburt’umuza bu güzel şampiyonluğu yaşatan değerli futbolcularımızı teker teker tebrik ediyorum, hepsine teşekkür ediyorum. Bu şampiyonlukta emeği olan Bayburtspor’umuzun malzemecisinden masörüne bütün yöneticilerine teker teker teşekkür ediyorum. Ve yine bu şampiyonluğu bize yaşatan Bayburtspor’umuzun kıymetli yöneticilerine, Bayburt Group’un değerli başkanı Abdurrahman Şentürk Bey’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim spor centilmenlik olmalıdır, spor kardeşlik duygularımızın geliştirilmesine, pekiştirilmesine vesile olmalıdır.”

Birlikteliğinizi Bütün Türkiye’ye İlan Edip, Bayburt’umuza Yakışır Bir Taraftar Olduğunuzu İspat Edeceksiniz

“Sporla Bayburt’umuzu şampiyon ettik ama seyircilerimiz olarak siz değerli kardeşlerim Bayburt’umuzu Türkiye’mizde en iyi şekilde tanıtmalısınız. Bu anlamda taraftarlığınızı daha da güçlendireceksiniz, birlikteliğinizi bütün Türkiye’ye ilan edip güzel Bayburt’umuza şirin Bayburt’umuza yakışır bir taraftar olduğunuzu ispat edeceksiniz. Ve bu arada bizleri Malatya’da çok güzel bir şekilde ağırlayan kıymetli valimiz, değerli insan Vasif Şahin Bey’e, Battalgazi kaymakamına ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanına da buradan şahsım ve Bayburt’umuz adına teşekkürlerimi ifade ediyorum.”

Şampiyonluk Kutlamalarının Anneler Günü’yle Birleşmesi Daha da Anmalı Oluyor

Şampiyonluk kutlamalarının Anneler Günü’ne denk gelmesinin de ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Memiş, “Şampiyonluğumuzun bir anlamı da bugün Anneler Günü olması. Kıymetli annelerimizin bu önemli günüyle birleşmesi şampiyonluğumuzu daha da anlamlı kılıyor. Müsaadenizle ben birkaç cümlede annelerimize söylemek istiyorum. Ve diyorum ki; anne sadakattir, anne sevgidir, anne merhamettir, anne adalettir, şefkattir… Kıymetli annelerimizin karşılıksız bizi sevip büyüten, karşılıksız hiç bir şey beklemeden fedakârca bizleri yetiştirmiş olan annelerimizin kıymetli günlerini kutluyorum. Annelerimizin ellerinden öpüyorum, onların tamamına en derin sevgilerimi, saygılarımı, selamlarımı iletiyorum ve Üstat Necip Fazıl’ın bir dizesiyle sözlerimi tamamlamak istiyorum. “Ak saçlı başını alıp eline, kara hülyalara dal anneciğim. O titrek kalbini bahtın yeline bir ince tül gibi sal anneciğim.”  Hepinizi en kalbi selamlarımla selamlıyorum” diye konuştu.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve genel kaptanı Hakan Kobal’ın da konuşma yaptığı şampiyonluk kutlamalarında sporcularn tek tek sahneye çağrılması sırasında taraftarlar coşkulu tezahüratlarını zirveye çıkardı. Sanatçı Murat Yıldız’ın bir birinden güzel şarkılarıyla renk kattığı kutlamalarda kalabalık halaylar çekti.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u karşılama programına Belediye Başkanımız Mete Memiş’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ile Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal'da katıldı.