Bayburt Belediyesi

BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Geri

BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

17 Mayıs 2023
Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci Bayburt Merkezde bulunan mahallelerin muhtarları ile bir araya geldi.
Bayburt Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkanımız Pekmezci toplantıda yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.
2023 yılı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden Başkanımız Pekmezci, mahallelerde yoğun bir çalışma trafiği planladıklarını söyledi.
Daha sonra sözü misafirlerine bırakan Başkanımız Pekmezci, muhtarlardan taleplerini ve mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dinleyerek tek tek not aldırdı. Muhtarlar ise Başkanımız Hükmü Pekmezci'ye daha çok bir araya gelmek istediklerini ifade ederek toplantı için teşekkür ettiler.
Belediye Başkan Yardımcılarımız Süreyya Türkmenli, Nesimuttin Selçuk ve birim müdürlerimizin de hazır bulunduğu toplantıya, Esentepe Mahallesi Muhtarı Bekir Demir, Uzungazi Mahallesi Muhtarı İsmail Hakkı Pekmezci, Karasakal Mahallesi Muhtarı Zafer Burak, Şeyh Hayran Mahallesi Muhtarı Fuat Yıldız, Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun, Camii Kebir Mahallesi Muhtarı Mustafa Kuyumcu, Veysel Mahallesi Muhtarı Yaşar Gökçe, Mehmet Çelebi Mahallesi Muhtarı Mehmet Helvacı, Şingah Mahallesi Muhtarı Ferdi Kiki, Tuzcuzade Mahallesi Muhtarı Kamil Algan ve Kaleardı Mahallesi Muhtarı Arif Kalekahyası katıldı.