Başkanımız Pekmezci Birim Amirleriyle Toplantı Yaptı

Başkanımız Pekmezci Birim Amirleriyle Toplantı Yaptı

1 Aralık 2019

Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, belediye birim amirleri ile istişare toplantısı yaptı.

Başkanımız Hükmü Pekmezci, belediye birim amirleri ile istişarelerde bulunmak üzere haftalık toplantı yaptı. Toplantıda yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkanımız Pekmezci çalışmaların koordinasyon sağlanarak yapılması doğrultusunda birim amirlerine talimatlar verdi. Kış tedbirlerinin ağırlıklı olarak konuşulduğu toplantıda Başkanımız Pekmezci, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için kar yağışına karşı ekiplerimizin hazırlıklı olmasını istedi.

Belediye birim amirleri ile yapılan istişare toplantısında Belediye Başkan Yardımcılarımız Nesimuttin Selçuk ve Süreyya Türkmenli’de hazır bulundu.