Başkanımız Memiş, KYK'da İkamet Eden Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Başkanımız Memiş, KYK'da İkamet Eden Öğrencilerle Bir Araya Geldi

12 Ocak 2015

Belediye Başkanımız Mete Memiş, Kredili Yurtlar Kurumu (KYK)'da ikamet eden üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Öğrencileri ikamet ettikleri yurtta ziyaret eden Başkanımız Memiş'e öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerle çay içip, sohbet eden Başkanımız Memiş, onların sıkıntılarını dinlerken, öğrenciler için kısa zamanda sosyal aktivite alanlarının oluşturulacağının müjdesini de verdi. Başkanımız Memiş, şunları söyledi:

"Aileleriniz sizleri bizlere emanet etti. Burada size en iyi imkânları sağlamaya çalışarak onların emanetine gereken saygıyı göstermeye çalışacağız. Bayburt’un tanıtımını yapacak olan siz üniversiteli gençlerimizsiniz. Sizleri Bayburt’umuzda en iyi şekilde ağırlayarak, isteklerinizi, taleplerinizi en iyi şekilde karşılamamız gerekiyor. Bunun için gerekli olan çalışmaları yapacağız."