Başkanımız Memiş, İşçilerimizi Motive Ediyor

Başkanımız Memiş, İşçilerimizi Motive Ediyor

8 Ocak 2015

Hava şartlarının -15’e kadar düştüğü ilimizde Belediyemiz Karla Mücadele Ekipleri, soğuğa aldırış etmeden çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanımız Mete Memiş de işçilerimizi çalışma yaptıkları noktalarda ziyaret ederek hem inceleme yapıyor hem işçilerimizi motive ediyor.

İki gündür yoğun kar yağışı, fırtına ve tipi nedeniyle kentimizde hayat felç olurken belediye ekiplerimiz, gece gündüz çalışarak kapanan yolları, cadde, sokak ve kaldırımları kardan arındırma çabası içine girdi. Gece boyunca kapanan yolları iş makineleriyle açan ekiplerimiz, gündüz ise buzlanan yol ve kaldırımlarda tuz çalışması ve buz kırma çalışması gerçekleştirdi.   Başkanımız Mete Memiş’te yoğun çalışma içerisinde bulunan işçilerimizi çalıştıkları bölgelerde ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanımız Memiş, belediye ekiplerimizin aralıksız yaptığı çalışmalarla hava şartlarından dolayı yaşanan olumsuzlukları bertaraf etmeye çalıştıklarını kaydetti.