Bayburt Belediyesi

Başkan Memiş Yapılan Çalışmaları Anlatmaya Devam Ediyor

Geri

Başkan Memiş Yapılan Çalışmaları Anlatmaya Devam Ediyor

21 Kasım 2017

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’ta yapımı tamamlanan, devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattığı toplantılara devam ediyor.

Toplantılar kapsamında Zahit Mahallesi Doğakent, Çoruh Evler ve Çilçil mevkinde oturan mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Memiş toplantıya icabet ettiklerinden dolayı teşekkür etti.

Projelerin İmalatı Son Hız Devam Ediyor

Başkan Memiş mahalle sakinlerine tamamlanan alt yapı çalışmaları ile 1. etap yol ve kaldırım yapım çalışmalarına, Bayburt’un önemli bir sıkıntısını çözecek olan otopark projelerinden 50 bin metre kare alanda yapımı tamamlanan Kaleardı Şehir Parkı’na, Bayburt’u tarım ve hayvancılık alanında bölgesinin yıldızı haline getirecek olan Tarım Yerleşkesi projesinden belediyeye büyük gelir sağlayacak olan Güneş Enerjisi Santraline ve yine bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan Aile Yaşam Merkezi’ne kadar birçok önemli konuda bilgi verdi.

Sosyal Belediyecilik Faaliyetleri

Bayburt’un çehresini değiştiren yatırımların yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Mete Memiş yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların faydalandığı 90 evde devam eden evde bakım hizmetinden,  okullara bağışlanan kitaplara,  başta Çanakkale ve İstanbul olmak üzere birçok ile düzenlenen kültür gezilerine ve Bayburt Belediyesi tarafından bireysel sporlara verilen desteğe kadar birçok alanda devam eden sosyal belediyecilik çalışmalarından da bahsetti. 

Emeği Geçenlere Teşekkür

Bütün bu çalışmaların Bayburt’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Memiş şöyle devam etti ‘’Bütün bu çalışmaların Bayburt’umuza kazandırılmasında hiç şüphesiz en önemli pay Sayın Cumhurbaşkanımızın. Şehrimizi 2014 yılından beri 3 kez ziyaret ettiler. Bayburt’umuza onur kattılar. Bayburtlu da gereğini yaptı. Bu vesile ile bütün Bayburtlu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bayburt’a bakışları belli. ‘’

Bayburt’un En Şanslı Belediye Başkanıyım

‘’Ve Maliye Bakanımız var. Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal Bey’den Allah razı olsun. Ben belediye başkanı ve Bayburtlu bir vatandaş olarak çok çok teşekkür ediyorum. Benim her zaman ifade ettiğim bir cümlem var; ‘ben bugüne kadar gelmiş geçmiş en şanslı belediye başkanıyım.’ Çok değerli, Bayburt’umuzu seven, Bayburt’umuza yatırım yapmayı isteyen, Bayburt’umuzu güzelleştirmek,  daha yaşanılabilir bir hale getirmeyi isteyen çok kıymetli bir bakanımız var. Sayın milletvekilimizin katkıları var. Bizde Bayburt Belediyesi olarak bu konuda çalışıyoruz. Ayrıca ben Bayburt olarak sizlere Bayburt’ta yaşayan bütün kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyorum.’’