Bayburt Belediyesi

Bakan Pakdemirli’den Başkanımız Pekmezci’ye Ziyaret

Geri

Bakan Pakdemirli’den Başkanımız Pekmezci’ye Ziyaret

19 Aralık 2019

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Bayburt’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret etti.

Gümüşhane’deki programının ardından Bayburt’a hareket eden Bakan Pakdemirli’yi Bayburt Valiliği önünde Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci ve Bayburt protokol üyeleri karşıladı.

Programına Bayburt Valiliği ziyaretiyle başlayan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, buradaki temaslarını tamamladıktan sonra Belediyemize geçti. Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nesimuttin Selçuk ve Süreyya Türkmenli, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birim müdürlerimiz tarafından kapıda karşılanan Bakan Pakdemirli, ilk olarak ziyaret anısına Şeref Defteri’ni imzaladı. Daha sonra başkanlık makamına geçen Bakan Pakdemirli, burada Belediye Başkanımız Pekmezci’yle bir süre sohbet etti.

 

Belediye Başkanımızdan Teşekkür

Bayburt’ta ve belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirten Belediye Başkanımız Pekmezci, Bakan Pakdemirli’ye gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 11.11.2019 tarihinde saat 11.11’de Türkiye genelinde gerçekleştirilen “11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan Yarın Nefes” seferberliğinden dolayı teşekkür ederek Bayburt’ta da proje kapsamında büyük bir heyecan ve yoğun bir katılımla binlerce fidanın toprakla buluştuğunu söyledi.

Belediyemizin çalışmaları ve projeleri hakkında Bakan Pakdemirli’ye bilgi veren Başkanımız Pekmezci ziyaret anısına yöresel ürünlerden oluşan çeşitli hediyeler takdim etti.

Bayburt Belediyesi ziyaretini hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdiren Bakan Pakdemirli, daha sonra Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Tarım ve Orman Sektörü Değerlendirme toplantısına katılmak üzere belediyeden ayrıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye Belediyemiz ziyaretinde Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Mustafa Aksu, Vali Sn. Cüneyt Epcim, DSİ Genel Müdürü Sn. Mevlüt Aydın, Orman Genel Müdürü Sn. Bekir Karacabey, Toprak Mahsülleri Ofisi Genel Müdürü Sn. Ahmet Güldal, Trabzon Orman Bölge Müdürü Sn. Emin Yılmaz, DSİ Trabzon Bölge Müdürü V. Dr. Emre Akçal, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat ve Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk eşlik etti.