Bakan Ağbal Belediyemizin Çalışma Alanlarını Gezdi

Bakan Ağbal Belediyemizin Çalışma Alanlarını Gezdi

9 Haziran 2017

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere beraberinde Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ile birlikte Bayburt’a gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal  Bayburt Belediyesi’nin tamamlanan ve devam eden çalışmalarında incelemelerde bulundu.

İncelemelerine asfalt uygulaması ve kaldırım yapımı devam eden Tuzcuzade Mahallesi ile bu çalışmaların tamamlandığı Vali Nihat Üçyıldız Cadddesi’nden  başlayan Bakan Ağbal  Belediye Başkanı Mete Memiş’ten bilgi aldı.  Bu noktalarda  bir müddet daha incelemerine devam eden Maliye Bakanı Ağbal daha sonra Bayburt Belediyesi’nin önemli yatırımlarının yapımının devam etiği Şingah Mahallesi Düzlük Mevkine geçti.

GES ve Tarım Yerleşkesinde Detaylı İnceleme

Bu bölgede yapımı tamamlanarak üretime başlayan Güneş Enerjisi Santrali ve inşası devam eden bölgenin ilk ve tek tarım yerleşkesinde incelemelerde bulunan Bakan Ağbal   Güneş Enerjisi Santralindeki  üretim faaliyetleri hakkında Başkan Memiş ve santral yetkililerinden bilgi alarak  yine yapımı süren Bayburt’un manevi değerlerinden Abdulvehhab Gazi türbesine geçti.  Türbede gerçekleştirilen çalışmaları bir süre yerinde takip eden Ağbal burada bir süre daha incelemelerde bulundu.

Kaleardı Parkı ve Aile Yaşam Merkezi

Bayburt Belediyesi’nin  diğer önemli yatırımları olan tamamlandığında Kaleardı Mahallesi’nin çehresini değiştirecek olan Kaleardı Parkı ve  bölgenin ilk ve tek Aile Yaşam Merkezi’nde de incelemelerde bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal’a programı boyunca Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal’da eşlik etti.