Bakan Ağbal Bayburt'ta İncelemelerde Bulundu

Bakan Ağbal Bayburt'ta İncelemelerde Bulundu

14 Nisan 2018

Maliye Bakanı Naci Ağbal, şehrin çeşitli noktalarında tamamlanan ve devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak'ın dedesinin cenaze töreni için Bayburt’a gelen Ağbal, ilk olarak Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşen yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi.  Bakan Ağbal,  Bayburt Belediyesi tarafından Kadızade Mahallesi'nde yapılan Hicrani Baba Kapalı Otopark’ında da incelemelerde bulunarak Başkan Memiş’ten bilgi aldı.

Daha sonra Kültürhan inşaat alanına gelen Bakan Ağbal'a, Vali Ali Hamza Pehlivan ile yüklenici firma yetkilileri proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kültürhan inşaat alanının ardından geçtiğimiz yıl hizmete açılan 50 bin metre karelik alana sahip Kaleardı Mahallesi'nde bulunan Çoruh Nehri kıyısındaki Dede Paşa Şehir Parkı'na geçen Bakan Ağbal burada da incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Mete Memiş'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Ağbal'a ziyaretlerinde, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu da eşlik etti.