Ak Parti Milletvekili Adaylarından Belediye Başkanımıza Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Adaylarından Belediye Başkanımıza Ziyaret

12 Nisan 2015

Ak Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal, Bünyamin Özbek, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kaymak ve il yönetim kurulu üyeleri Lütfü Bölen, Ersoy Özbek, Köksal Akdeniz,  Seddar Saka, Talat Başgül, ile Savaş Küçük Belediye Başkanımız Mete Memiş’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Memiş, Milletvekili adayları Ağbal ve Özbek’e teşekkür ederek adaylıklarının hayırlı olması temennisinde bulunurken Hakan Kobal ve teşkilatına ise seçim çalışmalarında başarılar diledi. Naci Ağbal, Bünyamin Özbek ile Hakan Kobal ise Belediye Başkanımıza kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.