Bayburt Belediyesi

AK Parti Bayburt Adaylarını Tanıttı

Geri

AK Parti Bayburt Adaylarını Tanıttı

11 Ocak 2019

AK Parti'nin Bayburt merkez, ilçe ve belde belediye başkan adayları düzenlenen törenle tanıtıldı.

Şair zihni Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Başkanı Hacı Ali Polat, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak ilçe ve belde belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

 

Bizi Bu Göreve Layık Görenlerin Yüzünü Yere Baktırmadık

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mete Memiş ‘’Allah’a hamdolsun ki 2001 yılında Ak Partimizin, mazlumların gür sesi olacak bu harekâtın kurulma arefesinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın adeta Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in ifadesiyle kim var sorusunu sorduğunda sağıma ve soluma bakmadan ben varım diyebilme cesaretini yürekliliğini ortaya koydum. Ve bunu söylerken de şuna inanmıştık:  Benim olmadığım yerde hiç kimse olmaz. O gün ve bugün bu partiye, bu harekâta, bu davaya yapılması gereken hizmetleri yapmayı Rabbim lütfetti. Belediye başkanı olarak görevlendirildiğimiz beş yıl öncesinden bugüne bize güvenenleri, bizi bu göreve ve sorumluluğa layık görenlerin hiç birinin yüzünü yere baktıracak bir hareketimiz olmadı. Onların başlarını dik, alınlarını ak ve açık edecek çalışmaları yapmayı Rabbim nasip etti. Hamd ediyorum. “ İfadelerini kullandı.

 

Mevcut Başkan Adayımızı Destekleyeceğim

Memiş Bugün itibariyle de partimizi geleceğe taşıma adına Bayburt’ta yapılan belediyecilik hizmetlerinin hız kesmeden hatta daha da artarak devam etmesi için sorumluluğum bir Müslüman olarak, bir insan olarak, dava sahibi bir fert olarak, bir belediye başkanı olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her ne kadar farklı ifadeler olsa da oturduğumuz koltuklardan paye kazanmak için buralarda olmamıştık.  Belediye başkanı olmadan da bu davaya, bu harekâta yapılması gereken hizmetlerin yapılacağına inanıyoruz.  İnşallah Mete Memiş olarak, Bayburt Belediye Başkanı olarak, bir Müslüman olarak, davası olan bir fert olarak, Ak Parti harekâtının,  Ak Parti belediyecilik hizmetlerinin Bayburt’ta artarak devamı için mevcut belediye başkan adayımızı sonuna kadar destekleyeceğim. “

 

Yaptığımızın Bütün Doğru İşlerin Sahibi Bayburtlulardır

 “Partimizin mensupları ve Bayburt halkı misafir ve mukim olanlar bizim karnemizi onlar zaten doldurdular.  Hatalarım için, yanlışlarım için Allah’tan af dilerim, sizlerinde hoşgörüsüne sığınırım. Yaptığımız bütün doğru çalışmalarında sahibi Bayburt Belediyesidir. Sahibi sizlersiniz, partimizdir, Bayburt’un bütünüdür, belediyemizin bütün çalışanlarıdır. “ diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Erol Kaya Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak, Aydıntepe adayı Fatih Eraslan, Demirözü adayı Aslan Gürer,  Gökçedere adayı Doğan Ay ve Arpalı Adayı Abdurrahman Polattimur’u sahneye davet ederek tanıtımlarını gerçekleştirdi. Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.