Aile Yaşam Merkezimizden Dede Korkut’a Özel Sergi

Aile Yaşam Merkezimizden Dede Korkut’a Özel Sergi

24 Temmuz 2019

Belediyemizin kadınların vakitlerini daha verimli geçirebilmeleri adına hizmete açtığı Aile Yaşam Merkezimizce Bayburt Uluslararası 25.Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Yöresel Yemekler ve El Sanatları Sergisi açıldı.

Serginin açılışını Kültür ve Turizm Eski Bakanı Sayın Namık Kemal Zeybek, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci, Vali Yardımcısı Coşkun Öztürk ve TÜRKSAV Başkanı Yahya Akengin beraber gerçekleştirdiler.

Protokol üyeleri ve katılımcılar açılışın ardından Aile Yaşam Merkezi bünyesinde açılan kurslardaki kursiyerler tarafından yapılan Bayburt’a özgü yemekler ve yöresel el işi çalışmalarından oluşan sergiyi ilgiyle gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra serginin hazırlanmasına katkı sunan Aile Yaşam Merkezimiz çalışanlarına ve kursiyerlerine başarı belgesi ve plaketleri takdim edildi.