9. Sınıf Öğrencilerine ‘Tablet Bilgisayar’ Dağıtıldı

9. Sınıf Öğrencilerine ‘Tablet Bilgisayar’ Dağıtıldı

8 Nisan 2014

Fatih Projesi kapsamında Bayburt’taki tüm 9. Sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.

Korkut Ata Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen tablet dağıtım törenine Vali Vekili Ali Gökay, Belediye Başkanımız Mete Memiş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adnan Çalışkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlk etapta 308 bilgisayarın öğrenci ve öğretmenlere dağıtıldığı Bayburt’ta ikinci paket kapsamında bin 47 adet tablet bilgisayarların dağıtımına başlandı.

Bilgisayarlarınızı Bilgiyi Öğrenme Adına Kullanın

Tablet dağıtım töreninde öğrencilere tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanımız Mete Memiş, “Bilgisayarlarınızı teknolojiyi takip etme adına kullanın, sadece oyun aracı olarak görmeyin, bilgiyi öğrenme adına kullanın ama öğretmenlerinizi model almayı unutmayın. Geleceğiniz aydınlık olsun” dedi.

Korkut Ata Anadolu Lisesi (Bayburt Lisesi) öğrencisi olduğunu ve aynı okulda öğretmenlik de yaptığını dile getiren Belediye Başkanımız Memiş, öğrencilerden derslerine çok iyi bir şekilde çalışmalarını istedi ve dağıtımın gerçekleştiği sınıfta öğrencilerle tek tek ilgilendi.