5 YILLIK SÜRECİN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

5 YILLIK SÜRECİN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

12 Mart 2024

Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. oturumu, Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci başkanlığında, Belediye Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Başkanımız Pekmezci, seçim öncesi son meclis toplantısı olması sebebiyle meclis üyelerimize 5 yıllık görev süreleri boyunca Bayburt için yaptıkları çalışmalardan dolayı plaket verdi.  Plaketlerin takdimi sonrası konuşan Başkanımız Hükmü Pekmezci “Siyasetin ötesinde bir durum olarak Bayburt için birlikteliğimizin manasını hep birilikte paylaştık. Bugün sizlerle birlikte son meclis toplantısında bulunuyoruz. Beraber çalıştığımız tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarı dileklerimi iletiyorum.” İfadelerini kullandı.

Meclis üyelerimiz ise Başkanımız Hükmü Pekmezci ile görev yapmaktan onur duyduklarını ifade ederek belediye meclisi ile gerçekleştirdiği uyumlu çalışmalardan dolayı kendisine hediye takdiminde bulundular.