3. ORDU KOMUTANI TARAKCI’DAN BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ'YE ZİYARET

3. ORDU KOMUTANI TARAKCI’DAN BAŞKANIMIZ PEKMEZCİ'YE ZİYARET

28 Ağustos 2023

3. Ordu Komutanı Korgeneral Sayın Veli Tarakcı beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Pekmezci Tarakcı’yı Bayburt ve Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek görevinde başarılar diledi.

Bayburt’ta bulunmaktan dolayı memnun olduklarını belirten Korgeneral Tarakcı ise kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkanımız Hükmü Pekmezci’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

3. Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı’nın Belediyemiz Şeref Defterini de imzaladığı ziyaret karşılıklı hediye ve plaket takdiminin ardından sona erdi.

Ziyarette Korgeneral Tarakcı’ya Bayburt Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya da eşlik etti.