15 TEMMUZ KONULU FOTOĞRAF SERGİMİZ AÇILDI

15 TEMMUZ KONULU FOTOĞRAF SERGİMİZ AÇILDI

15 Temmuz 2024
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm yurtta olduğu gibi Bayburt'ta da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Belediyemiz tarafından 15 Temmuz'da Bayburt'ta ve ülke genelinde yaşananların yer aldığı fotoğraf sergisi açıldı.

Cumhuriyet Caddesi valilik binası önünde açılan sergiyi gezen protokol üyeleri ve vatandaşlar sergide yer alan fotoğrafları ilgiyle incelediler.

Fotoğraf sergisi gezilirken Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş Vali Eldivan ile katılımcılara fotoğraflar ve hain darbe gecesi Bayburt'ta yaşananlar hakkında bilgi verdi.

Serginin açılışına Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Gürol Akkaya, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, Mhp Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal ve vatandaşlar katıldı.